Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare KillCameraman Trailer

Karen Koch 23/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je je ooit afgevraagd wie er nou aan de andere kant van de KillCam in Call of Duty staat? Vandaag geeft de Call of Duty: Advanced Warfare KillCameraman trailer hier een antwoord op. In een live action trailer wordt de man achter de KillCams, Randall Higgins, aan de wereld voorgesteld.

Higgins is bepaald geen softie, hij rijdt zonder angst door alle gevechten heen op z’n motor. Mét een camera op z’n hoofd. Dat is pas een waaghals. Daarnaast zien we ook dat hij een meester van vermomming is, terwijl hij vanuit de top van een kerstboom een door een lawine geraakte soldaat uitlacht. Waarom was het nodig om Randall Higgins te introduceren? Als onderdeel van de promotie voor de eerste DLC pack van Call of Duty: Advanced Warfare natuurlijk. De zogenaamde Havoc-pack komt binnenkort uit en dat moet en zal het publiek weten. De Havoc DLC bevat vier nieuwe maps en ook wordt er één nieuw wapen toegevoegd aan het arsenaal. Daar blijft het niet bij, want er komt natuurlijk ook een nieuwe co-op modus bij, mét nieuwe tegenstanders. Call of Duty kent al een tijdje een zombie-modus, maar met de toevoeging van exo-suits in Advanced Warfare konden exo-suit zombies niet uitblijven.

Call of Duty: Advanced Warfare is te spelen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De Havoc DLC zal vanaf 27 januari te krijgen zijn voor de mensen die op een Xbox-console spelen. Is Call of Duty op de PC of een PlayStation meer je ding? Dan moet je nog even geduld hebben, want voor de andere systemen komt de DLC volgende maand uit.
Call of Duty: Advanced Warfare KillCameraman Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch