Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Induction Gameplay Video

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 is on a roll en de aankondigingen vliegen ons om de oren. Deze dagen staan bol van het nieuws en Call of Duty: Advanced Warfare is natuurlijk ook aanwezig. Daarvan hebben we maar liefst negen minuten gameplay voor je in de Call of Duty: Advanced Warfare Induction Gameplay Video. Wees gewaarschuwd, het wordt heftig.

De Call of Duty-franchise heeft de eigenaardige eigenschap om gamers te verdelen. Hoe dan ook, met elk nieuw deel kan je van een paar zaken zeker zijn. Veel geschiet, snelheid en Hollywood-achtig spektakel van de bovenste plank. Dat zijn we gewend en dat vinden we lekker! Tot nu toe hebben twee ontwikkelaars zich om de beurt over de populaire shooter ontfermd, namelijk Infinity Ward en Treyarch. Voor het eerst in jaren gaat een andere ontwikkelaar met de formule stoeien. Sledgehammer Games heeft namelijk de taak om van Call of Duty: Advanced Warfare de nieuwe shooter-favoriet van 2014 te maken. Aan de trailer te zien, zijn ze goed op weg want het ziet er moddervet uit! We vallen van het ene spektakel in het andere.

Op Call of Duty kan je de kalender gelijk zetten, want elk jaar prijkt de nieuwste vanaf november bovenaan de verkooplijsten. Call of Duty: Advanced Warfare staat dan ook gepland om op 4 november te lanceren voor de current-gen en last-gen systemen. Nog even geduld dus. Tot die tijd, stay frosty!

Call of Duty: Advanced Warfare Induction Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch