Menu Premium

Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition nu beschikbaar

Karim Shehata 08/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Advanced Warfare verscheen eind vorig jaar en was volgens velen de beste Call of Duty-game die in jaren het daglicht had gezien. Voor wie de game nog niet heeft gespeeld maar hier wel oren naar heeft, is er nu een interessant pakket verschenen. Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition is namelijk vanaf nu beschikbaar

Wat is de inhoud van deze Gold Edition? Dat is heel simpel! Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition bevat namelijk de game en het eerste DLC-pakket, genaamd Havoc. Dat de Gold Edition er nu is, is niet zo’n hele grote verrassing. Ook Call of Duty: Ghosts kreeg na verloop van tijd een Gold Edition te verwerken, die vergelijkbaar is met de gouden editie van Advanced Warfare. Ook die Gold Edition bevatte namelijk de game en het eerste DLC-pakket.  Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition is nu beschikbaar op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One via de PlayStation Store en Xbox Store.

Dat deze Gold Edition nu beschikbaar is voor Call of Duty: Advanced Warfare, is misschien niet eens het interessantste nieuws rondom de serie in de afgelopen paar dagen. Ontwikkelaar Treyarch is dit jaar namelijk aan de beurt om een Call of Duty-game op de planken te leggen en is bezig met een mysterieuze onthulling, via Snapchat. De ontwikkelaar bracht een update uit voor Call of Duty: Black Ops 2 en deze update bevatte niets meer en minder dan Snapchat logo’s die aan de fictieve reclame’s van de game werden toegevoegd. Inmiddels heeft de ontwikkelaar twee video’s uitgebracht via dat platform, maar onduidelijk is nog of we te maken krijgen met een derde Black Ops, een tweede World at War of een volledig nieuwe Call of Duty-serie. Wanneer de game officieel wordt onthuld, zie je dit natuurlijk op Gamekings.tv.

Bron: VG24/7

Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition nu beschikbaar

Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch