Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Carrier Trailer

Karen Koch 01/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de eerste keer dat er een Zombie-modus in Call of Duty verscheen, is het enorm populair geweest. Activision is zich dan ook erg goed van bewust en heeft deze modus ook in de jongste telg van de Call of Duty-games gestopt. Deze modus was natuurlijk al te spelen, maar nu komen er nóg meer zombies. Hoe dan? Bekijk daarvoor de Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Carrier Trailer!

De trailer begint in ieder geval lekker spannend, met een one shot, one kill-principe. Verder komen onze heroïsche hoofdrolspelers nog een hoop geïnfecteerden tegen op een slagschip, waar ze vervolgens alles en iedereen helemaal kapot schieten. Om het allemaal net iets spannender te maken, komt er nog een derde partij bij kijken. Deze proberen delen van het schip op te blazen. Hier is de speelbare crew het natuurlijk helemaal niet mee eens en zij proberen hier een stokje voor te steken.

Om een verdere indruk te krijgen van hoe dit nieuwe hoofdstuk van Zombies eruit gaat zien, moet je vooral even gaan zitten voor de Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Carrier Trailer. Kan je vervolgens niet wachten om ermee aan de slag te gaan? Dan is er goed nieuws, want vanaf morgen is Exo Zombies Carrier beschikbaar op Xbox Live! Zoals normaal krijgen andere systemen deze DLC ongeveer een maand later.

nieuws20150601_CoDAWZombiesCarrier

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch