Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Collectors Edition Trailer

Gamekings Redactie 08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen tijd hebben we zo nu en dan al wel dingetjes voorbij zien komen over de nieuwste Call of Duty. Eigenlijk zitten we met z’n alle te wachten op keiharde beelden van de game zelf, maar helaas moeten we nog even geduld hebben tot aanstaande maandag, wanneer het de multiplayer betreft. In ieder geval wordt er in de Call of Duty: Advanced Warfare Collectors Edition Trailer even wat extra’s geshowed.

In deze trailer wordt de Atlas Pro-editie van Call of Duty: Advanced Warfare even tegen het licht gehouden. Deze editie van de game zal verschillende leuke extra’s bevatten, zoals een heuse Season Pass, een nieuwe multiplayer-map, een extra arsenaal aan wapens en andere dingen die met het online slagveld te maken hebben. Op de Gamescom in Keulen gaan we hoogstwaarschijnlijk meer zien van Call of Duty: Advanced Warfare en de meeste mensen zitten dan ook te springen om het uiteindelijke resultaat te zien. De grote vraag is natuurlijk of deze game veel verandering met zich mee gaat brengen, of dat het “opnieuw” zo’n standaard Call of Duty-game wordt, waar sommige mensen toch wel een beetje genoeg van hebben ondertussen. Desondanks lukt het de makers wel elk jaar opnieuw om een heel online slagveld te vullen met razend fanatieke gamers.

We moeten nog een kleine drie maanden wachten voor we aan de slag kunnen met deze nieuwe titel. Vanaf 4 november 2014 kunnen we lekker aan de slag met deze nieuwste Call of Duty. Deze komt uit op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de Wii U.

Call of Duty: Advanced Warfare Collectors Edition Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch