Menu Premium

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC verschijnt eind maart

Karen Koch 18/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat de eerste DLC in januari was verschenen, is het nu tijd voor de tweede DLC van Call of Duty: Advanced Warfare om ten tonele te komen. De Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC verschijnt eind maart, al behoorlijk snel dus.

De DLC zal, net als zijn voorganger, behoorlijk wat content toevoegen. Niet alleen krijg je de nieuwste chapter van de Exo Zombies voor je neus, maar er zitten ook vier nieuwe maps en een Exo Grapple-ability in. Zeker genoeg nieuws om te ontdekken dus. De maps die dit keer worden toegevoegd aan de game zijn Perplex, Site 244, Climate en de Chop Shop. Deze zullen allemaal hun eigen, unieke flair hebben en om andere strategiën vragen. Zo zal je in Perplex lekker verticaal moeten denken in een appartementencomplex, maar zal je in Chop Shop vooral horizontaal je weg over een zwarte markt moeten vinden. Ook zit de nieuwe Exo Grapple-ability bij deze DLC. Hiermee zal je sneller en makkelijker de meest strategische punten op de maps kunnen bereiken.

De Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC verschijnt dus eind maart. Helemaal aan het einde van de maand zelfs, want de DLC is vanaf 31 maart beschikbaar voor mensen met een Xbox-systeem. De Xbox 360- en de Xbox One-eigenaren kunnen er dus als eerste mee aan de slag. Net zoals de vorige keer verschijnen de PC- en PlayStation-versies een paar weken later.

Bron: Call of Duty (Twitter)

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC verschijnt eind maart

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC verschijnt eind maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch