Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare – Reckoning DLC Gameplay trailer

Gamekings Redactie 27/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox bezitters kunnen vanaf 4 augustus aan de slag gaan met de vierde, en tevens laatste DLC pack voor Call of Duty: Advance Warfare. Deze zal door het leven gaan als Call of Duty: Advanced Warfare – Reckoning. De DLC zal vier multiplayer maps met zich meebrengen en een slotstuk vormen voor de eerder uitgebrachte Exo Zombies DLC. In de Gameplay trailer kun je alvast een blik werpen op deze maps.

Die vier multiplayer maps zijn: Overload, Quarantine, Fracture en Swarm. In alle vier de maps zal je gebruik kunnen maken van het, nieuw toegevoegde Exo Grapple mechanic. waarmee je je grappling hook als een Exo Ability gebruikt, wat meer bewegingsvrijheid geeft. Het Exo Zombie verhaal zal in deze DLC tot een einde komen met Descent, de laatste episode van de co-op mode. Hierin maak je kennis met een nieuw type zombie genaamd “Fused” en krijg je een nieuw wapen in je arsenaal: de Trident Reflected Energy Weapon.

De DLC verschijnt op 4 augustus eerst als timed exclusive op de Xbox 360 en de Xbox One. Wanneer de DLC precies verschijnt op de PC, de PlayStation 3 en de PlayStation 4 is nog niet bekend.

Call of Duty: Advanced Warfare Reckoning DLC Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch