Menu Premium

Call of Duty 2016 speelt zich mogelijk af in verre toekomst

Erwin Prins 29/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes van Treyarch met Black Ops 3 is het dit jaar weer de beurt aan Infinity Ward. Voor het eerst heeft de grondlegger van de serie drie jaar ontwikkeltijd gehad. Een vervolg op Ghosts, waarmee in 2013 werd afgestapt van de Modern Warfare serie, lijkt niet aan de orde. De poging tot een vernieuwde setting wist niet iedereen te bekoren en bovendien zijn er nu geruchten opgedoken die spreken van een verhaal in de verre toekomst.

Volgens de bron, welke eerder juiste informatie verschafte over Black Ops 3, zou de nieuwe Call of Duty van Inifinty Ward volledig de science-fiction kant opgaan. Space combat, welke we eerder kort geïntroduceerd zagen worden in de campaign van Ghosts, zou daarbij terugkeren. Een setting in de verre toekomst wordt dus stellig genoemd. “Black Ops 3 zou vergeleken met de nieuwe titel van Infinity Ward aanvoelen als het stenen tijdperk,” zo wordt beweerd.

Hoewel Advanced Warfare en Black Ops 3 zich al van vele ‘future’-elementen bedienen, lijkt Infinity Ward daar nog een stap bovenop te gaan doen. Vooralsnog zijn het natuurlijk niet meer dan geruchten, maar voor degene die hoopte dat de serie terug zou keren naar haar roots of opnieuw de hedendaagse setting aan zou doen, is het wachten voorlopig nog niet voorbij. Zit jij te wachten op een Call of Duty welke nog verder gaat in de toekomst? Laat het weten in de comments!

Bron: PlayStation Lifestyle

Call of Duty 2016 speelt zich mogelijk af in verre toekomst

Call of Duty 2016 speelt zich mogelijk af in verre toekomst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch