Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Customization Items Trailer

Karim Shehata 20/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels zijn we erg goed bekend met het microtransactiemodel. In het geval van Call of Duty: Ghosts koop je een game, maar kun je later dus voor een zacht prijsje nog wat dingen aan de game toevoegen. Dit werkt in het geval van Call of Duty niet per se in je voordeel, want het gaat eigenlijk alleen om de toevoegingen van skins, speelbare personages in de multiplayer en extra slots voor je loadouts. Vandaag zijn er al op deze vlakken dingen toegevoegd aan Call of Duty: Ghosts, nadat dit eigenlijk twee dagen geleden had moeten gebeuren. Nu is overigens in de Call of Duty: Ghosts Customization Items trailer goed te zien wat er precies wordt toegevoegd aan de populaire first-person shooter.

Zo kun je de wapens voorzien van eenden- en kattenplaatjes. Dit voegt natuurlijk niets toe aan de gameplay, maar dat betekent niet dat Infinity Ward en Activision het niet nodig vonden om het toch toe te voegen aan Call of Duty: Ghosts. Het gaat overigens niet alleen om eenden- en kattenplaatjes voor onder meer je wapens en het Riot Shield, want ook Captain Price keert terug door middel van microtransacties. Zo kun je dus met één van de bekendste en populairste personages uit de Call of Duty: Modern Warfare-serie de multiplayer van Ghosts onveilig gaan maken.

Alle items die in de Call of Duty: Ghosts Customization Items Trailer te zien zijn en in de bovenstaande tekst benoemd worden, zijn vanaf nu te downloaden voor de Xbox 360- en Xbox One-versies van Call of Duty: Ghosts. Wanneer we uitgaan van het beleid van de ‘echte’ DLC voor de Call of Duty-games, is het niet onwaarschijnlijk om te denken dat al deze items volgende maand gaan verschijnen op de PlayStation 3-, PlayStation 4- en PC-versies van Call of Duty: Ghosts.
Call of Duty: Ghosts Customization Items Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch