Menu Premium

Bungie toont nieuwe screenshots van Destiny

Karim Shehata 04/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 17 juli gaat beta van Destiny online op de PlayStation 3 en PlayStation 4. Tot die tijd moeten we het dus nog doen met nieuwe screenshots en trailers, want we willen natuurlijk zoveel mogelijk blijven zien van deze potentiële septembertopper. De game verschijnt namelijk al best snel, maar zoals gezegd mogen de gamers de wereld eerst door middel van een beta gaan verkennen. Nu kunnen we echter wat stukken uit de wereld van Destiny al beter gaan bekijken, want Bungie toont nieuwe screenshots van Destiny.

Dit zijn niet zomaar screenshots, maar panorama screenshots. Hierdoor kunnen we dus eigenlijk nog meer zien op één plaatje en als gamer willen we natuurlijk altijd meer zien, dus blij zijn we daar zeker mee. De screenshots zijn vooral van mooie gebieden, maar ook zien we binnenkant van een Citadel op deze panorama screenshots. Wanneer je toegang hebt tot de beta kun je nu dus je geluk niet op, want misschien kun je in de beta die op 17 juli live gaat op de PlayStation-platformen wel keihard gaan huishouden in deze gebieden. Xbox-bezitters kunnen dit overigens later deze maand.

We kunnen dus even flink genieten van wat nieuwe screenshots van Destiny, maar erg lang duurt het niet meer voordat de game gaat verschijnen. Op 9 september komt de volledige game namelijk uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en de Xbox 360. Opmerkelijk is dat de game in Japan voorlopig wordt uitgegeven door Sony Computer Entertainment Japan en dus niet door Activision. Dit leidt tot het gevolg dat Destiny in het land van de rijzende zon voorlopig alleen verschijnt op de PlayStation 3 en de PlayStation 4. Westerse gamers kunnen overigens wel gewoon Destiny gaan spelen op de Xbox One en Xbox 360, maar PC-gamers komen voorlopig nog even van een koude kermis thuis. Bungie heeft wel gezegd te kijken naar een mogelijke PC-versie van Destiny, maar voorlopig heeft de studio, noch uitgever Activision iets officieel aangekondigd over een dergelijke versie.

Bungie toont nieuwe screenshots van Destiny

nieuws20140704_destiny1

nieuws20140704_destiny2

nieuws20140704_destiny3

nieuws20140704_destiny4

Bungie toont nieuwe screenshots van Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch