Menu Premium
Loading...

Bungie geeft nieuws over The Taken King in livestream

Erwin Prins 18/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Bungie zal morgen om 20:00 via een livestream opnieuw diverse elementen uit de doeken doen omtrent de aankomende Destiny-DLC, The Taken King. Via Twitch zal Bungie’s community manager, David ‘DeeJ’ Dague, samen met twee kopstukken uit het ontwikkelteam laten zien hoe men met deze uitbreiding meer het traditionele RPG-pad wil opzoeken.

In de livestream wordt onder meer stilgestaan bij hoe jouw Guardian het level up-systeem doorloopt gedurende het verhaal. Daarnaast wordt ingegaan op het light-systeem, de verbeterde Tower en andere nieuwe content. The Taken King wordt de grootste uitbreiding voor Destiny tot nu toe. Hij introduceert een nieuw verhaal, verhoogt de level-cap en brengt een nieuwe raid. De DLC komt 15 september uit op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 en kent een stevig prijskaartje. Of de content dit weet te rechtvaardigen, kan morgenavond om 21:00 worden bekeken in de livestream, te zien op Bungie’s eigen Twitch-kanaal.

Om spelers van de stream op de hoogte te brengen, is bovenstaande teaser uitgebracht. Ga jij morgen kijken, of heb je al genoeg van Destiny: The Taken King meegekregen tijdens de afgelopen Gamescom?

Nieuws_20150818_BungieLivestreamDestinyTakenKing

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch