Menu Premium

[UPDATE] Bungie gaat ammo in Destiny wellicht verkopen

Karim Shehata 25/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Activision heeft gereageerd op het gerucht waarin beweerd werd dat er ammo verkocht gaat worden in Destiny. Activision is erg duidelijk: “We gaan dat niet doen.” Bron: GameInformer

Oorspronkelijk bericht:

Een poosje geleden introduceerde Bungie microtransacties in Destiny. Tegen betaling kun je Silver aanschaffen, waarmee je onder meer nieuwe emotes in de game kon kopen en gebruiken. Binnenkort lijkt Silver echter nog een functie te gaan krijgen, gezien bronnen aan VG24/7 vertellen dat Bungie wellicht ammo-pakketten gaat verkopen middels microtransacties.

VG24/7 onthult de bron(nen) niet, maar vertelt wel dat ze het eerder bij het juiste eind hadden betreffende Destiny. Zo werd er beweerd dat DLC-pakket House of Wolves geen raid zou bevatten en dat er microtransacties naar Destiny zouden komen, wat beide uiteindelijk waar bleek te zijn. Of het verkopen van ammo-pakketten daadwerkelijk doorgaat is overigens nog altijd de vraag, maar waar rook is, is meestal ook vuur.

Overigens borrelt het de laatste dagen rondom Destiny. Zo zou het nog niet officieel aangekondigde Destiny 2 uitgesteld zijn. De game moest eigenlijk eind dit jaar verschijnen, iets wat blijkt uit een gelekt document uit 2012 en verschillende bronnen die dit melden. De bedoeling was dat er iedere twee jaar een nieuwe Destiny-game zou verschijnen, terwijl er dan in de jaren dat er geen volledige game zou uitkomen, een expansion vergelijkbaar met The Taken King zou uitkomen. Dit lijkt in ieder geval voor dit jaar van de baan te zijn, in ieder geval volgens Kotaku. Laatstgenoemde website meldt overigens ook dat Bungie steeds van plan wisselt betreffende Destiny en dat verschillende medewerkers nog niets weten over het uitstel van Destiny 2.

Duidelijk is dat Destiny de gemoederen flink bezig weet te houden. Speel jij de game nog fanatiek? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7 – Kotaku

Bungie gaat ammo in Destiny wellicht verkopen

Bungie gaat ammo in Destiny wellicht verkopen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch