Menu Premium

Bungie draait matchmaking-veranderingen Destiny terug

Gamekings Redactie 26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel Destiny over het algemeen weinig verbindingsproblemen kent, bracht een recente update daar verandering in. Spelers werden door de matchmaking-update ingedeeld met spelers van vergelijkbaar niveau, niet meer met spelers die de beste internetverbinding met elkaar hadden.

Het leek een barmhartig idee van Bungie: betere spelers met elkaar indelen zodat beginners niet overrompeld zouden worden, maar voor een flink deel van de Destiny-community bleek het geen goede oplossing. Door de update kwam het maar al te vaak voor dat spelers slechte verbinding met elkaar hadden, met een dosis lag als gevolg.

De matchmaking-problemen bleek voor de community echter niet de kwalijkste zaak. Vooral het gebrek aan communicatie vanuit Bungie zorgde voor onrust binnen de fanatieke Destiny-kringen. Toch heeft Bungie, met het bekende Iron Banner evenement om de hoek, besloten het één en ander recht te zetten: “Met het oog op recente feedback van de community, is het duidelijk dat er voor ons nog veel te doen is. Terwijl het werk vordert, beloof ik dat jullie meer in dat proces worden opgenomen”, aldus community manager David Dague (DeeJ). De eerste 24 uur van het Iron Banner evenement hanteert Bungie het huidige matchmaking-systeem, alvorens over te switchen naar de ‘oude’ instellingen. Vervolgens worden de resultaten bekeken en zou Bungie dus zomaar eens kunnen concluderen dat het oude matchmaking-systeem beter is.

Heb jij door het nieuwe matchmaking-systeem problemen ondervonden, of vind jij de indeling op basis van vergelijkbaar niveau prettig? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Bungie draait matchmaking-veranderingen Destiny terug

Bungie draait matchmaking-veranderingen Destiny terug

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch