Menu Premium

Bungie bevestigt Destiny voor de Xbox One

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie bevestigt Destiny voor de Xbox One, aldus Bungie via Facebook. Dit komt zeker niet onverwacht, nadat Destiny ook al was aangekondigd voor de PlayStation 4.

Er waren al geruchten dat een next-gen versie van Destiny in de maak was voor een nieuwe Xbox, maar aangezien de nieuwe Xbox nu een naam heeft gekregen wordt dit bericht ook bevestigd voor de Xbox One. Destiny van Bungie wordt speelbaar op alle consoles, namelijk PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en jawel de Xbox One. Eerder werd al bekend dat de PS4 versie van Destiny over exclusieve content zou beschikken, dit is helaas niet bekend gemaakt voor de Xbox One versie.

Destiny zal naar alle waarschijnlijkheid gelanceerd worden in 2014 en wordt uitgegeven door Activision. Het is een ambitieus project van Bungie, die voornamelijk ervaring heeft met het maken van shooters, zoals Marathon en Halo. Destiny is echter een MMO shooter en dat vergt toch wel wat andere skills dan alleen het maken van een shooter.

“Destiny zal net als de eerdere Halo games van Bungie enorm veel indruk op iedereen maken”, aldus Activision. De uitgever heeft er dus zeker vertrouwen in. Of dat terecht is, dat weten we pas in 2014. Ik heb in ieder geval veel zin om de game in levende lijven te aanschouwen.

Wordt Destiny net zo’n succes als de eerdere games van Bungie, of neemt Bungie teveel hooi op de vork met deze MMO-shooter?

Bungie bevestigt Destiny voor de Xbox One

Bungie bevestigt Destiny voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch