Menu Premium

Bug in Destiny’s gewilde Exotic Sniper Rifle wordt snel aangepakt

Gamekings Redactie 24/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was een drukke dag voor veel Destiny spelers. Het verhaal dat je Black Spindle, een exotic sniper rifle, via een alternatieve route binnen een Daily Heroic Mission kon krijgen, verspreidde zich als een ware bosbrand. Toch bracht Bungie vandaag een bericht naar buiten over de gewilde sniper rifle: er is iets mis mee.

Nu is de vraag, wat is er precies mis mee? Normaal gesproken hebben de “Year Two” exotics in Destiny een aanvals- of verdedigingskracht van 290, maar in het geval van de Black Spindle is dat 310. Hoewel dat een klein verschil lijkt, is dat binnen het nieuwe levelsysteem van Destiny een enorme hoeveelheid.

Dan nu het gedeelte waar de meeste Black Spindle-bezitters niet zo blij mee zullen zijn. David Dague (DeeJ), community manager bij Bungie, heeft laten weten dat “er een bug is, die er voor zorgt dat je het wapen [Black Spindle]  met 310 attack kan krijgen – dat is 20 punten hoger dan eigenlijk de bedoeling is.” Dague vervolgt: “In de nabije toekomst brengen we een update uit, waarna de Black Spindle wederom dezelfde aanvalskracht (290) heeft als de andere Year Two exotics.” Zoals verwacht reageren veel spelers, die ongetwijfeld meerdere pogingen hebben gedaan om het wapen te bemachtigen, uiterst verontwaardigd. Toch is er een manier om iets van die 310 punten terug te zien, al is het dan wel in een ander wapen. Als je de Black Spindle “infused” in een ander wapen, zal de aanvalskracht daarvan stijgen. “Geen van deze wapens zullen door de update worden beïnvloed”, aldus Dague.

Heb jij veel moeite gedaan om de Black Spindle te bemachtigen, of heb je het wapen alleen voorbij zien komen bij andere spelers? Wat vind jij van het bericht dat Bungie naar buiten heeft gebracht? Laat het weten in de comments!

Bron: Bungie Forum

Bug in Destiny's gewilde Exotic Sniper Rifle wordt snel aangepakt

Bug in Destiny’s gewilde Exotic Sniper Rifle wordt snel aangepakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch