Menu Premium
Loading...

Brute nieuwe trailer voor Destiny: Rise of Iron

Tim Koelen 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guardians opgelet! In een nieuwe trailer vertelt Bungie over de nieuwe content die verschijnt voor Destiny. Zo zal je meer te weten komen over de campaign, de Crucible en de Lords of Iron! Eerder kon je hier al lezen over de toevoeging van private matches in Destiny. Check hierboven de brute nieuwe trailer voor Destiny: Rise of Iron vooral om de vele nieuwe mogelijkheden te checken die deze DLC te bieden heeft.

In de nieuwe content van Destiny laten ze al gauw zien dat er nog meer customization opties worden toegevoegd aan de game. Talloze manieren dus om jouw guardian te ridderen tot een echte Lord of Iron. Ook krijg je de mogelijkheid om de grote verscheidenheid aan wapens een eigen draai te geven. Daarbij kan je met de komst van nieuwe artifacts jouw eigen speelstijl bepalen in zowel PvE als in PvP. Genoeg om naar uit te kijken dus voor de Destiny-fan.

Kan jij niet wachten om je te voegen bij Lord Saladin in Destiny: Rise of Iron? De DLC zal verschijnen op 20 september voor zowel de Xbox One en de PlayStation 4. Mocht je Destiny eigenlijk nooit echt gespeeld hebben, maar ben je na het zien van alle trailers, gameplay en meer toch wel benieuwd geworden? Goed nieuws er komt namelijk ook een complete collectie uit! Wil je daar meer over weten? Klik dan hier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch