Menu Premium

Brothers: A Tale of Two Sons komt naar Switch ( Inclusief co-op mode)

Hylke Haagsma 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hebben jullie ook zo genoten van het meeslepende avontuur in Brothers: A Tale of Two Sons? De verhalende game komt volgende week naar de Nintendo Switch! Vanaf 28 mei kunnen we met de broers aan de slag en dit keer kun je het iets anders aan gaan pakken…

Brothers: A Tale of Two Sons krijgt co-op mode

De game kwam in 2013 uit en is inmiddels ook speelbaar via de Xbox Gamepass. De game vertelt het verhaal van twee broers die op zoek gaan naar een medicijn voor de mysterieuze ziekte van hun vader. Onderweg leren ze elkaar beter kennen en maken ze allerlei avonturen mee. Het is een emotionele en interessante rit.

De game had tot nu toe enkel een singleplayer mode en hierbij bestuur je als speler met de ene stick de ene broer en met de andere stick de andere. Dit zorgt soms voor kortsluiting in je hoofd en je zult dus ook telkens goed na moeten denken welke stick je nou gebruikt voor welke broer en wat je met ze wilt doen. Dit was een uniek maar ook frustrerend iets aan de game. Nu zal de game dus een co-op mode krijgen waarbij de twee broers door twee losse spelers worden bestuurt. De game zal hierdoor mogelijk ook wel een stuk makkelijker worden, iets wat we als een interessant gegeven en een uitdaging zien voor de game. Hoe dan ook zal het magisch zijn om het verhaal te beleven samen met een vriendin of vriend.

Ga jij aan de slag met deze game?

Ga jij Brothers: A Tale of Two Sons spelen op de Nintendo Switch? En ben je van plan om dat samen met iemand te gaan doen? Laat het ons weten in de comments. Stel daar ook gelijk al je vragen en laat weten wat je van dit toch wel unieke avontuur vind!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch