Menu Premium
Loading...

Brothers: A Tale of Two Sons E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Two brothers. One epic adventure. Two achieve what one cannot.” Dat is waarschijnlijk de beste omschrijving van de trailer van Brothers: A Tale of Two Sons. Ben je benieuwd naar de nieuwe game van Starbreeze Studios? Check dan snel de Brothers: A Tale of Two Sons E3 2013 trailer.

In Brothers: A Tale of Two Sons speel je, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, met twee broers. De moeder van de beide jongens is overleden en nu ook hun vader op sterven ligt gaan ze samen op zoek naar het enige medicijn wat hem nog kan redden, namelijk het drinken van het zo genoemde ‘Water of Life’.

Tijdens de tocht door een prachtig ontworpen en afwisselende wereld zullen de broers onder andere puzzels op moeten lossen, gebieden moeten ontdekken en gevechten aan moeten gaan om hun tocht naar het medicijn te kunnen volbrengen en hun vader te kunnen redden.

Nu zal je misschien denken dat wat je tot nu toe gehoord hebt leuk is, maar niet heel erg bijzonder. Dat is deze game echter wel. Je bestuurt in Brothers: A Tale of Two Sons namelijk beide broers tegelijk. Elk personage kun je bewegen door middel van je sticks en de bijbehorende triggers.

Ben je benieuwd hoe het is om de twee personages tegelijk te besturen? Maar wil je eerst nog wat beelden van de game zien? Dan kijk je de Brothers: A Tale of Two Sons E3 2013 trailer.

Brothers: A Tale of Two Sons E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch