Menu Premium
Loading...

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Ep. 1 komt morgen naar de PS Vita

Karim Shehata 17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het begin van de Broken Sword-franchise kunnen we diep de geschiedenisboeken induiken. De eerste titel in deze serie, die door het leven gaat als Broken Sword: The Shadow of the Templars, verscheen in 1996 voor onder meer de PlayStation. Anno 2013 wordt er wederom een PlayStation-platform aangedaan door de populaire point-and-click franchise, want Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Ep. 1 komt morgen naar de PS Vita.

De ontwikkelaar zegt met Broken Sword 5: The Serpent’s Curse volledig terug te keren naar de roots van het point-and-click genre. Daarnaast is dit vijfde deel het meest ambitieuze project ooit volgens Revolution. Dit gegeven is overigens op te maken uit de titel, want het gaat hier om de eerste episode van Broken Sword 5. De tweede episode moet begin 2014 zijn weg gaan vinden naar onder meer de PlayStation Vita.

In dit deel gaan hoofdpersonages George en Nico een klein tripje door Europa maken. Wanneer zij in Parijs zijn, blijkt dat er plotseling een schilderij is gestolen uit een galerij in Parijs. Om de dader hiervan op te sporen reist het duo onder meer af naar Londen, maar moet er natuurlijk ook nog in Parijs verder gezocht worden naar de dief van dit klaarblijkelijk belangrijke schilderij. Ontwikkelaar Revolution geeft daarnaast aan dat dit niet de enige steden zijn waar George en Nico zich zullen bevinden in Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Episode 1.

Zoals gezegd verschijnt de eerste episode morgen op de PS Vita, maar op de PC konden gamers al een paar weken aan de slag met Broken Sword 5. De tweede episode verschijnt voor beide platformen in het begin van 2014. De eerste en tweede episode zullen ook gaan verschijnen voor iOS en Android, maar daarvan horen we pas meer in 2014.

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Ep. 1 komt morgen naar de PS Vita

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Ep. 1 komt morgen naar de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch