Menu Premium
Loading...

Britse bloedzuiger in E3 2016 trailer voor Vampyr

Mark Hoogland 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er werd al lekker gelekt de afgelopen dagen, en ook de E3 2016 trailer voor Vampyr druppelde al dan niet expres de wereld in. Vandaag bracht publisher Focus Home Interactive de video officieel uit, en je checkt ‘m natuurlijk hier.

In de third person action-RPG Vampyr neem je de rol aan van Doctor Jonathan Reid, veteraan van de Eerste Wereldoorlog en ietwat in conflict met zijn transitie naar bloedzuigende bastard. In het Londen van 1918 duik je in een meeslepend verhaal, gelardeerd met vampiermythologie en een – volgens de developer uniek – levelsysteem. Je acties zullen bovendien gevolgen hebben op de speelwereld, dus pas op met wie je leegzuigt.

Vampyr wordt ontwikkeld door Dontnod Entertainment, de studio die je kunt kennen van Remember Me en de succesvolle episodic adventure Life Is Strange. Als we op die laatste game af moeten gaan, zal het met het verhaal en karakterwerk in Vampyr wel snor zitten. De trailer belooft in elk geval een dikke pot sfeer, dus kijk die shit!

Vampyr wordt in 2017 verwacht en verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij deze grimmige vampiernachtmerrie aan, of vind je dat de trailer zuigt? (Get it? Get it?)

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch