Menu Premium
Loading...

Bretonnia-factie speelbaar in Custom Games-modus Total War: Warhammer

Yannick van Doorn 21/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Total War-serie staat bekend om de epische veldslagen en tactische actie binnen het real-time strategy genre. Gisteravond werd er voor het tiende deel in de serie – Total War: Warhammer – een nieuwe speelbare factie aangekondigd in de vorm van Bretonnia.

Total War: Warhammer is gebaseerd op karakters uit het Warhammer-universum, dat in tegenstelling tot voorgaande Total War-delen dus geen historische, maar een fantasy setting heeft. In deze eerste titel in de Warhammer-trilogie zal de wereld gevuld worden met onder andere monsters, dwergen en vampieren. De Bretonnia-factie heeft echter vliegende pegasus knights, ridders op de rug van vliegende paarden, tovenaressen met offensieve toverspreuken en krachtige buffs en zelfs boeren die als kanonnenvuur dienen. De Bretonnia-factie is niet speelbaar in de grand campaign, maar zal vanaf de dag van de release beschikbaar zijn voor custom en multiplayer-gevechten.

Total War: Warhammer staat gepland voor een release op 24 mei aanstaande voor PC. De game is al beschikbaar als pre-order op Steam. Zijn jullie enthousiast over de nieuwe fantasy setting of waren jullie liever in een historische setting van de franchise gebleven?

Bretonnia-factie speelbaar in Custom Games-modus Total War: Warhammer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch