Menu Premium
Loading...

Bravely Default Launch Trailer

Lisette Atsma 04/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Square Enix, alom bekend door de Final Fantasy- en Kingdom Hearts-series, levert een nieuwe game af aan de wereldwijde markt. Bravely Default is inmiddels al meer dan een jaar uit in Japan, maar komt nu dan toch ook naar Europa. De Nintendo 3DS-game lijkt best veel op de eerdere Final Fantasy-titels en dat deze game die serie ook als inspiratiebron gebruikt, is goed te zien in de Bravely Default Launch Trailer die vandaag is vrijgegeven.

Bravely Default: For the Sequel is een verbeterde versie van de originele game en deze herziening is speciaal gedaan voor de Japanse markt. De Bravely Default die in Nederland uit zal komen is een adaptatie van deze versie, wat ervoor zorgt dat we niet meer achtergesteld worden. Onderdeel van al deze vernieuwingen zijn onder andere veel meer aanpassingsmogelijkheden dan in de originele game, zodat je Bravely Default op je eigen manier kunt spelen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit Japanse of Engelse stemmen in deze game en wanneer je kiest voor de stemmen uit het land van de rijzende zon, worden deze bijgestaan door Engelse ondertiteling.

Net als vele andere games op de Nintendo 3DS is ook van Bravely Default een demo beschikbaar op de Nintendo eShop. De volledige game is te verkrijgen vanaf 6 december, exclusief voor de handheld van Nintendo. Naast de Bravely Default Launch Trailer is ook het vervolg op de game vandaag aangekondigd. Hoe deze game eruit gaat zien en wanneer deze uit gaat komen, is echter nog onbekend. Wel weten we al dat dit vervolg Bravely Second gaat heten. Voordat deze (met de vraag of deze überhaupt) in Nederland uitkomt, zijn we al een tijdje verder. Geniet dus voor nu van de Bravely Default Launch Trailer!
Bravely Default Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch