Menu Premium

Brain Training van Dr. Kawashima krijgt een Nintendo Switch-versie

Alex 30/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het jaar 2006 konden gamers hun hersenen in topconditie houden met Dr. Kawashima’s Brain Training. Deze game kwam uit op de Nintendo DS en was een groot succes. De Nintendo Switch leent zich uitstekend voor een game als deze en daarom komt Nintendo met een Nintendo Switch-release. De game zal op 27 december van dit jaar het levenslicht gaan zien in het land van de rijzende zon.

Dr. Kawashima’s Brain Training

Nintendo heeft twee verschillende trailers op het wereldwijde web gezet, waarin bepaalde aspecten van Dr. Kawashima’s Brain Training getoond worden. We zien dat de Joy-Con Controller gebruikt kan worden om je handen te lezen. Op het scherm verschijnt een rekensom en aan jou de taak om deze af te maken met handgebaren. Uiteraard gaat de game gepaard met het nodige gezwabber zoals wij dat wel vaker zien bij partygames van Nintendo. De game staat vooralsnog alleen gepland voor een release binnen Japan. Aangezien de Dr. Kawashima’s Brain Training-games ook succes hadden op de Amerikaanse en Europese markt, zal een release voor deze regio’s hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

Stylus incoming

In één van de trailers is te zien hoe er een stylus wordt gebruikt voor het oplossen van bepaalde puzzels. Deze stylus zal op dezelfde dag in de winkelrekken verschijnen als de game. Mocht Dr. Kawashima’s Brain Training ook naar Nederland komen, dan is de kans groot dat ook wij dit handige pennetje vast kunnen gaan houden. Denk jij dat de game ook bij ons te spelen gaat zijn? En ga jij deze game dan in huis halen? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch