Menu Premium
Loading...

Bottle & Cappy bereiden je voor op Fallout 4: Nuka-World

Mark Hoogland 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over vijf dagen verschijnt de zesde en daarmee laatste uitbreiding voor Fallout 4, Nuka-World. Om je een beetje voor te bereiden op deze post-nucleaire achtbaanrit, komt Bethesda vandaag met een stukje infotainment in de vorm van Bottle & Cappy.

Waar sommige uitgevers nog wel eens een overweldigend aantal trailers publiceren in aanloop naar de release van een titel, maakt Bethesda er vaak iets bijzonders van. Zo verscheen in de weken voordat Fallout 4 een reeks lollige S.P.E.C.I.A.L.-video’s. In de stijl van tekenfilms uit de jaren vijftig belichtte Vaultboy daarin de gevaren van het wasteland van de Commonwealth. De nieuwste trailer voor Nuka-World gaat door in die stijl, al spelen Bottle & Cappy ditmaal de hoofdrol.

Volgens deze twee malloten draait alles in Nuka-World om FUN, zolang je de regels maar volgt. Houd je aan de lengterestricties en blijf zitten totdat de rit voorbij is, dat werk. O, en net als op deze tropische zomerdag is het ook belangrijk om genoeg vocht binnen te krijgen – iets waar een verfrissende Nuka Cola wel bij kan helpen.

Fallout 4: Nuka-World verschijnt op 30 augustus voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij je innerlijke kind de kost geven in ‘America’s Favorite Vacation Destination’? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch