Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel Launch trailer

Angelique Grift 13/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen is het dan zo ver voor Noord-Amerika en kunnen ze losgaan op de nieuwe Borderlands-game. Voor ons duurt het net een paar dagen langer, maar er zou gezegd kunnen worden dat het aftellen wel kan beginnen. Gearbox Software heeft in ieder geval het startsein gegeven naar de release van de game met de Borderlands: The Pre-Sequel Launch trailer.

We hebben door eerdere trailers al uitgebreid kunnen zien wat er allemaal verwacht kan worden van Borderlands: The Pre-Sequel. Vlak voordat de game uitkomt somt de nieuwste trailer nog even kort op wat er te verwachten is in de Pre-Sequel. In de trailer zie je de nieuwe, meesterlijke personages Athena “The Gladiator”, Wilhelm “The Enforcer”, Nisha “the Lawbringer” en Claptrap “the Fragtrap”, het aantal wapens, en ook aan droge humor is geen gebrek. Voor als je het nog niet wist laat de launch trailer zien hoe awesome Borderlands: The Pre-Sequel moet worden en tellen ze af naar de release onder begeleiding van het passende nummer “The Final Countdown”.

Mocht je enthousiast zijn geworden? Dan hoef je nog maar vier dagen te wachten. Vanaf 17 oktober is de game ook in ons koude kikkerlandje beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Borderlands: The Pre-Sequel Launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch