Menu Premium

Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage DLC komt 24 maart

Gamekings Redactie 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vraag jij je ooit wel eens af wat er zich in Claptrap’s hoofd afspeelt? Dan zal je vast blij zijn met de nieuwe DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel, genaamd Claptastic Voyage. Gearbox heeft aangekondigd dat deze add-on 24 maart naar Borderlands: The Pre-Sequel komt, samen met de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, die de level cap verhoogt naar level 70.

In de Claptastic Voyage heeft Handsome Jack iets gevonden in Claptrap’s brein dat hem meer macht op kan leveren. Handsome Jack kennende zal hij altijd uit zijn op meer macht en het is dan ook geen verrassing dat hij de Vault Hunters eropuit stuurt om de “H-Source code”, de mysterieuze krachtbron, te vinden. Tijdens hun trip in Claptrap’s brein zullen de Vault Hunters Claptrap’s onzekerheden, malware en digitale representaties van zijn eenzaamheid moeten overkomen om er met de H-Source code vandoor te kunnen gaan. Dat niet alleen: er wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom Clatrap zo ontzettend veel van dubstep houdt…Wub wub wub!

Op 24 maart komen de Claptastic Voyage en de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 naar Borderlands: The Pre-Sequel. Goed nieuws voor mensen die 27 maart Borderlands: The Handsome Collection voor de Xbox One of PlayStation 4 aan willen schaffen: de Claptastic Voyage en de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 zullen ook in deze game te spelen zijn. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in Borderlands: The Pre-Sequel? Of wacht je nog een paar dagen langer en ga je de add-on spelen in Borderlands: The Handsome Collection? Misschien vind je Borderlands helemaal niks? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage DLC komt 24 maart

Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage DLC komt 24 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch