Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage and UVHUP2 Trailer

Jeroen Wiersma 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals onze mechanische mafkees Claptrap het zelf zo mooi weet te verwoorden: er is een feestje in zijn brein en we zijn allemaal uitgenodigd! Wat dit allemaal te betekenen heeft, kun je zien in de zojuist verschenen Borderlands: The Pre-Sequel Calptastic Voyage & UVHUP2 Trailer!

Na de eerste campaign DLC, genaamd The Holodome Onslaught, verschijnt nummertje twee op 24 maart. Doel? Power! In het brein van Claptrap bevindt zich namelijk een verborgen, krachtige code, die daar is geplaatst door de voormalige Hyperion CEO. Handsome Jack zou Handsome Jack niet zijn als hij je er niet op uit zou sturen om die macht voor zichzelf op te eisen. Daarnaast is er ook nog de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, afgekort UHVUP2, die onder andere de level cap verhoogt naar 70 en daarnaast zijn er nieuwe skill points te verdienen.

Op 27 maart, drie dagen later dus, komt voor de PlayStation 4 en de Xbox One Borderlands: The Handsome Collection uit. Dit is een verzameling van Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel en alle verschenen DLC, inclusief de hierboven beschreven uitbreiding. De game draait op 1080p en 60 fps, zolang je met maximaal twee spelers lokaal speelt. Maximaal twee? Ja, want je kunt nu ook lokaal met vier spelers los gaan op de bank. Het gevolg is wel dat de framerate in dat geval daalt naar 30 fps. Tevens kun je save data van de PlayStation 3 en Xbox 360 overzetten naar de current-gen consoles binnen dezelfde console-familie.

Borderlands: The Pre-Sequel verscheen op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Naast twee DLC characters verscheen in december de eerste campaign DLC, zoals gezegd de The Holodome Onslaught DLC. 24 maart verschijnt DLC campaign twee in de vorm van Claptastic Voyage, terwijl de port voor de PlayStation 4 en Xbox One onder de titel Borderlands: The Handsome Collection op 27 maart zal komen te verschijnen.
Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage & UVHUP2 Trailer

Bron: Youtube

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch