Menu Premium

Borderlands 3 zal rond de 35 uur in beslag gaan nemen

Alex 25/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 3 zal rond de 35 uur in beslag gaan nemen. Heb je deze 35 uur geïnvesteerd in de game, dan zal het einde van de campaign mode behaald zijn. Zo laat Gearbox weten.

Meer dan 35 uur aan Borderlands 3

Gearbox heeft de wereld van Borderlands 3 groter gemaakt dan ooit. In dit derde deel ga jij als speler meerdere planeten langs, om daar de nodige missies te voltooien. Zoals gezegd zal de main campaign rond de 35 uur in beslag gaan nemen. De hoeveelheid uren gaan echter toenemen als je alle side quests accepteert en tot een goed einde weet te brengen.

Geen onnodige extra’s

Creative director Paul Sage wist te melden dat het team achter Borderlands 3 niet uit was op het vergroten van de speelwereld. Het slaat volgens Sage namelijk totaal nergens op, om de wereld te vergroten puur om de speelwereld groter te maken dan zijn voorgangers. Onnodige extra’s toevoegen om de wereld voller te maken, is volgens Sage nooit aan de orde geweest.

“You want to stay true to the franchise, and yes, you want to have new and different things. They don’t always have to be bigger and better, some huge feature. Oh, great, we’re gonna add hang-gliding to the game! We’re not doing that. You can get too far into it” aldus Paul Sage.

Duik eerst de DLC in

Borderlands 3 zal het levenslicht zien op 13 september van dit jaar. De game komt uit voor zowel de PlayStation 4 als PC en Xbox One. Ben jij in het bezit van Borderlands 2, dan is het aan te raden om de Commander Lilith & the Fight for Sanctuary-DLC te downloaden. In deze downloadable content word het verhaal verteld wat zich afspeeld tussen deel 2 en deel 3. Door het spelen van deze DLC, krijg jij als speler het volledige verhaal voordat Borderlands 3 in de winkelrekken zal verschijnen. Hoe siked ben jij voor Borderlands 3? Of laat de game jou volledig koud? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch