Menu Premium

Borderlands 3 krijgt wapen vernoemd naar terminaal zieke fan

Jelle Klaver 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze grauwe regenachtige maar toch benauwde dagen komt er zo af en toe wat feel good shit onze kant op. Zo ook het nieuws dat Gearbox, de studio achter de Borderlands serie, een speciaal wapen heeft gemaakt voor een terminaal zieke fan van de succes serie.

Reddit

Het hele verhaal begon met een Reddit post van de desbetreffende fan, Trevor Eastman. In deze post verteld Trevor dat hij in juni 2018 gediagnostiseerd is met maag en lever kanker, ontzettend klote natuurlijk. Hij is een grote fan van de Borderlands serie, maar weet niet of hij ooit nog de nieuwste game in de serie gaat meemaken en vraagt dus om gunst. “If there’s any possible way that someone could find a way for me to be able to play it early…I would be forever grateful.” Aldus de super fan.

Het is een ontzettend aangrijpend verhaal en gaat natuurlijk viral op de Borderlands Reddit. Gearbox heeft dit ook gezien en laat het niet zitten bij het alleen maar lezen van de post of hem sterkte wensen. Ze nodige Trevor uit om stukjes van Borderlands 3 te mogen spelen en laten het zelfs hier niet bij zitten. De Amerikaanse ontwikkelaar laat Trevor Eastman zelfs zijn eigen wapen voor de nieuwe Borderlands game maken.

 

Borderlands wapen

Trevor was al helemaal in zijn nopjes toen hij hoorde mocht langskomen. Het bleef niet alleen bij langskomen, hij werd zelfs benaderd om een wapen een naam te geven en de rode tekst eronder te schrijven. Uiteindelijk is het wapen, genaamd de Compressing Trevanator, een shotgun geworden. Deze shotgun is gemaakt door de Maliwan en switch tussen fire- en cyro-type damage. De rode tekst die bij het wapen zal staan luidt als volgt; “Trev is gonna get you”. Met dit mooie gebaar wint Gearbox veel positieve publiciteit en zorgen ze ervoor dat Trevor Eastman nooit meer vergeten zal worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch