Menu Premium
Loading...

Gearbox toont voor het eerst Borderlands 3 aan de wereld

Koos Mooten 28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment was dan eindelijk daar. Het moment waar onze Daan niet langer op kon wachten: Gearbox onthulde vandaag officieel Borderlands 3 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Hij komt er dan eindelijk toch echt aan

Ongeveer een maand geleden begon het echte teasen rondom de game met een verwijzing naar een eventuele bekendmaking op PAX East. Een dag voor het officiele panel dropte Gearbox plots een Mask of Mayhem teaser. Vandaag was het dan eindelijk tijd voor het echte werk.

Na een reveal trailer vol spectaculaire gameplay wilde Gearbox nog niet al te veel informatie kwijt over Borderlands 3. Fans zullen moeten wachten tot 3 april voor meer informatie omtrent het nieuwste deel in de zeer geprezen Borderlands franchise.

But wait, there’s more!

Naast de officiele Borderlands 3 reveal mogen fans hun borst natmaken voor nog veel meer Borderlands goodness. Zo kondigde Gearbox een remaster aan van Borderlands Game of the Year Edition, die op 3 april al uit moet komen voor PS4, Xbox One en PC. Daarnaast komt er een gratis Ultra HD texture pack voor The Handsome Collection op consoles, maar ook voor the Pre-Sequel en Borderlands 2 op PC.

Ook PlayStation VR eigenaren mochten in hun handjes wrijven, want alle Borderlands 2 DLC komt deze zomer gratis en voor niets naar PS VR.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch