Menu Premium

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade gooit de level cap omhoog

Gamekings Redactie 24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vault Hunters krijgen de komende maanden flink wat voor hun kiezen. Gearbox heeft namelijk op het PAX East evenement flink met content gestrooid. Vault Hunters die dachten dat ze klaar waren en alles hadden gezien van Pandora, pak die guns op, catch-a-ride en knallen maar! Er staat je over een paar maanden een derde playthrough te wachten: de Ultimate Vault Hunter Upgrade. Deze upgrade wordt nog interessanter, want de Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade gooit de level cap omhoog.

Ja, er is werk aan de boeg. Dacht je dat je klaar was met level 50? Laat dat maar uit je hoofd binnenkort, want de level cap wordt met elf levels omhoog gegooid naar level 61. Je hoeft echter niet Rakks neer te gaan knallen of The Warrior te gaan farmen of iets dergelijks om naar die sweet 61 te komen. Nee, zoals je al hebt gelezen staat er een derde playthrough op je te wachten, waar je de nodige experience bij elkaar kunt verzamelen.

Gearbox is nog niet klaar, want er staat misschien nog wel een grotere verrassing voor je klaar. Het nieuwste lid van de Vault Hunters waar jij mee aan de slag kunt is Krieg the Psycho. Hij is gebaseerd op, je raadt het al, de Psycho bandits die je al vaker op je pad bent tegengekomen. Dit ontsnapte experiment van diep onder Pandora  richt zich vooral op melee aanvallen, maar heeft ook een paar ranged-skills klaar staan. Altijd handig! Zijn action-skill is, wat mij betreft, niet echt bijzonder te noemen. Zijn ‘Axe Blood Rampage’ skill zorgt ervoor dat je health zich aanvult bij het aanvallen van vijanden. Je kan de skills uitbouwen in de Bloodlust-skilltree, de Mania-skilltree en tot slot de, op vuur gebaseerde, Hellborn-skilltree. Light the fuses, bitches! Tot slot maakte Gearbox nog kort bekend dat de laatste DLC in juni moet verschijnen.

Goed nieuws dus, maar er is toch een ‘maar’. In een tijd van crisis en een wereld waarin niks meer gratis is, wil Gearbox niet de hipster uithangen. De bovengenoemde DLC verschijnen in twee aparte DLC pakketten. Beide kosten uiteraard centjes. Krieg the Psycho bevindt zich in de Psycho Pack. De Psycho Pack is geen onderdeel van de Season Pass. De level cap verhoging bevindt zich in de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack, die wel onderdeel uitmaakt van de Season Pass. Duik jij terug de wondere wereld van Pandora in met Krieg? En ga je voor die level 61?

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade gooit de level cap omhoog

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade gooit de level cap omhoog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch