Menu Premium

Borderlands 2 krijgt snel een patch tegen hacken op de Xbox 360

Gamekings Redactie 29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 krijgt snel een patch tegen hacken op de Xbox 360 nadat een externe applicatie werd gevonden die “de game-ervaring opzettelijk verstoort en characters saboteert van echte Borderlands 2 spelers”.

Gearbox Software maakte dit nieuws bekend via een post op hun forums. Verder lieten ze weten dat “na uitgebreide tests een update is ingediend bij Microsoft die deze verstoring zou moeten voorkomen.” De update wordt zo snel mogelijk uitgebracht. Tot die tijd kunnen bezorgde Xbox 360 spelers openbare games het beste vermijden en alleen online spelen met vrienden of andere vertrouwde contacten. Voor Playstation 3 spelers is er geen probleem, zij kunnen veilig verder gamen.

Gearbox adviseert verder om altijd ‘Save en Quit’ te kiezen in het pauzemenu voordat je stopt met gamen. Je character moet dan dus nog leven. Als je na de dood van je personage plotseling in het hoofdmenu van de game terecht komt in plaats van te respawnen, kies dan meteen ‘Continue’ om met dat character verder te spelen.

Op 16 oktober kwam de eerste DLC uit voor Borderlands 2, Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. En als je Scarlett’s Booty nog niet hebt gevonden dan ben je ongetwijfeld blij dat je er straks weer ongestoord naar kunt verder zoeken. Dan is er natuurlijk ook nog de piratenschat.

Borderlands 2 krijgt snel een patch tegen hacken op de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch