Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Krieg A Meat Bicycle Built For Two Trailer

Gamekings Redactie 31/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn trailers die laten zien hoe vet een game is met snelle gameplaybeelden die worden gevolgd door leuzen als: “More Firepower, Bigger Guns, More Action!” en er zijn trailers die het net even wat anders doen. Deze trailers vertellen een verhaal, geven een game meer dimensie en laten je na het kijken achter met een glimlach op je gezicht. Borderlands 2: Krieg A Meat Bicycle Built For Two Trailer valt in de laatste categorie.

Krieg is sinds kort te spelen als downloadable character in het Psycho Pack van Borderlands 2. Krieg is dus een Psycho class, maar buiten zijn obsessie voor de vault en zijn voorliefde voor het afmaken van degene die dat verdienen, wisten we nog niet zo heel veel van hem. Deze trailer geeft ons iets meer inzicht in waarom Krieg is wie hij is.

Krieg is ontsnapt uit een lab dat onder Pandora ligt. Dit kan zijn gedrag misschien een beetje verklaren, maar Krieg is niet altijd deze Psycho geweest. In deze trailer worden we meegenomen in de gedachten van de Psycho. Hij is continu in strijd met zichzelf. Wanneer hij zich bijvoorbeeld voorneemt om tegen Maya, ook een bekende uit de Borderlands-serie, te zeggen hoe mooi ze is, komen er alleen de woorden “I’m the conductor of the poop train!” uit.

Borderlands heeft ons onlangs ook al blij weten te maken met beelden van Tiny Tina, de DLC die eind juni uitkomt en met deze Borderlands 2: Krieg A Meat Bicycle Built For Two Trailer weten ze de fans nog blijer te maken. Of je Borderlands 2 nu vet vindt of niet, deze met zwarte humor en bloed doordrenkte trailer is sowieso de moeite waard om te checken.

Borderlands 2: Krieg A Meat Bicycle Built For Two Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch