Menu Premium

Borderlands 2 komt dit najaar in Virtual Reality naar PC

Lars Leeftink 02/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Borderlands 3 deze maand nog gaat uitkomen en de headlines steelt, worden de vorige games van de serie niet vergeten. Sterker nog, ze krijgen nieuwe versies. Borderlands 2, de vorige game in de serie, zal dit najaar nog uitkomen op PC. Dit keer in Virtual Reality. De geruchten waren er al, maar nu is het officieel aangekondigd.

Playstation ging al voor

Het is zeker niet de eerste Virtual Reality-versie van Borderlands 2. Op de Playstation 4 is de game namelijk al een tijdje speelbaar in Virtual Reality. De gamers die de VR-versie op Playstation spelen krijgen een gratis update met wat DLC. Deze mensen hoeven dus niet bang te zijn dat ze zich gaan vervelen. Hetzelfde geldt nu dus ook voor de PC-gamers, die dit najaar aan de slag kunnen gaan met de Virtual Reality-versie van Borderlands 2. Er zal waarschijnlijk wel het een en ander veranderen aan de game om dit mogelijk te maken.

Nieuwe skills in Borderlands 2 VR

Het gaat natuurlijk vooral om het Virtual Reality-element, maar er komen ook wat veranderingen bij kijken. Zo zullen er nieuwe skills beschikbaar zijn, misschien wel aangepast aan de Virtual Reality-wereld van Borderlands 2. De kans is namelijk aanwezig dat er een paar skills uit de originele game zijn die in VR niet te gebruiken zijn. Daarnaast zal de game grafisch er natuurlijk ook wat anders uit gaan zien. Alles om de game smoove te kunnen spelen natuurlijk. Over Multiplayer is er nog niet veel bekend, maar de kans lijkt groot dat dit geen onderdeel van de game zal zijn. Toch is dit momenteel vooral speculeren.

Speel jij of heb jij de VR-versie van Borderlands 2 op de Playstation 4 gespeeld en zo ja wat waren jouw impressies? Wat verwacht je van de nieuwe skills die beschikbaar zullen zijn? Kijk je als Borderlands-fan uit naar een Virtual Reality-versie van Borderlands 2 of sla je de game over? Laat het weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch