Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty Trailer

Gamekings Redactie 16/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 al uitgespeeld? Nog steeds geen genoeg gehad? Mooi, want binnenkort staat er nieuwe downloadable content voor je klaar! Ditmaal ben je niet op kluizenjacht, maar ben je op zoek naar buit. Oftewel: de verborgen schat die kapitein Blade achterliet vol met episch spul er in.

Je gaat dit niet alleen doen. Kapitein Scarlett de piratenkoningin is genoeg onder de indruk van je skills dat ze je voorlopig om haar heen duld om haar te helpen met zoeken. Tenminste: totdat ze een mes in je rug steekt natuurlijk. Ze is namelijk al jaren op zoek naar deze begeerde schat, maar het is haar nog steeds niet gelukt hem te vinden. Ze is natuurlijk niet de enige piraat die bereid is een spoor van rood zand achter te laten om deze schat te bemachtigen. Dus een simpele wandeling in het park zal het zeer waarschijnlijk niet zijn.

Er zijn namelijk piraten met roodglimmende degens, halve skeletten mummies die als een gek op je af komen en glimmende larven. Oh, en er is ook nog een idioot grote worm die zich een weg rond graaft, en hier een daar een keer naar boven komt om een piraatje of twee naar binnen te werken.

Gelukkig voor jou geeft deze DLC jou nieuwe guns, nieuwe gear en een nieuwe ‘ride’ wat misschien wel betekend dat je een super high-tech piratenschip 3000 mag gaan besturen. Er zijn ook nieuwe challenges, dus er zijn naast een nieuw verhaal ook een hele zooi andere dingen om te ontdekken.
Ahoi mi maties, Borderlands 2 wordt vervolgd dus duw een mes in je bek, pak in je ene hand een gun en in je andere een fles rum.. of kijk gewoon eventjes naar de Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty Trailer.Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate's Booty Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch