Menu Premium

Bloodlust, de announcement trailer van Code Vein, staat online

Yannick van Doorn 02/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden werd de nieuwe IP van Bandai Namco, Code Vein, onthuld nadat de uitgever even daarvoor hintte op een nieuwe game met de slogan ‘Prepare to Dine’. Deze slogan lijkt erg veel op de slogan van de Dark Souls-serie (‘Prepare to Die’) en na het zien van deze eerste beelden lijkt de game zelf ook een hoop overeenkomsten te hebben. Oordeel zelf bij het zien van onderstaande beelden, want Bloodlust, de announcement trailer van Code Vein, staat online.

Code Vein is een Third Person Action-RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld dat door een mysterieuze ramp in verval is geraakt. Als speler kruip jij in de huid van een Revenant. Revenants zijn te vergelijken met vampieren vanwege hun lust voor bloed. Door het bloed van tegenstanders op te vangen in Blood Veils breid jij jouw vaardigheden uit en met deze zogenaamde Gifts kan jij van gedaante veranderen om sterker te worden, vijanden te verzwakken of om extra sterke aanvallen te gebruiken.

Jouw avontuur begint in de verborgen maatschappij Vein vanwaar jij, inclusief companion, op pad gaat op zoek naar lost memories en waar je een uitweg zoekt uit deze vreemde realiteit. Bandai Namco heeft aangegeven dat de game extreem uitdagend wordt en jouw skills het verschil zijn tussen leven en dood. Nog een overeenkomst met de Dark Souls-serie dus. Code Vein wordt al gekscherend Vampire Anime Souls genoemd.

We zien in de trailer beelden van enkele bosses die jij te lijf mag gaan in Code Vein naast wat beelden van de wereld waar jij je in zal gaan bevinden. De game gaat in 2018 verschijnen op alle ‘major home consoles’. Krijg jij na het zien van onderstaande beelden al zin om de wereld van Code Vein in te duiken? ‘In the face of certain death, we rise!’.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch