Menu Premium

[Blog] Red Dead Redemption best verkochte game

Boris van de Ven 21/05/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zojuist kregen we de Game Charts van deze week binnen en in de algemene top 10 stond Alan Wake op de eerste plaats. Op de 2e en 3e plaats stond Red Dead Redemption voor respectievelijk de PlayStation 3 en de Xbox 360. Hoewel de Game Charts een aanfluiting zijn omdat het volledig onduidelijk is hoeveel games er precies zijn verkocht en ook nog eens niet alle winkels zijn aangesloten bij het systeem, zou je toch kunnen zeggen dat het zeer waarschijnlijk is dat Red Dead Redemption afgelopen week het best heeft verkocht. Als je dus de verkoopcijfers van de Xbox 360 en de PlayStation 3 bij elkaar optelt.

Nou verder geen nieuws natuurlijk behalve als je je realiseert dat de Cowboy game pas officieel vandaag te koop is. Het was natuurlijk al bekend dat de meeste winkelketens het embargo aan hun cowboylaars lappen. Maar dat de afspraken met uitgever Rockstar deze keer op zo’n grote schaal zijn geschonden, zet toch wel tot nadenken.

Heb jij Red Dead Redemption al eerder in huis gehaald dan vandaag? Laat het even weten in de comments en zet er gelijk even bij waar je de game gekocht hebt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch