Menu Premium

Blizzard toont in april nieuwe expansion voor World of Warcraft

Alex 07/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meeste World of Warcraft-spelers zijn nog volop bezig met de laatste grote content update van deze langlopende MMO. Sinds 22 februari jongstleden kunnen deze bovengenoemde spelers namelijk aan de slag met Patch 9.2 onder de noemer Eternity’s End. Deze update nam een hoop nieuwe dingen met zich mee en luidde tevens het einde in van de Shadowlands-saga. De grote vraag is natuurlijk; wat gaat de volgende expansion zijn? Het antwoord op deze vraag gaan wij krijgen in de loop van volgende maand.

Nog maar weinig informatie over World of Warcraft

Blizzard heeft via een blog post laten weten dat de bekendmaking van de nieuwe WoW-uitbreiding volgende maand zal plaatsvinden. Op 19 april moet de wereld kennis gaan maken met de nieuwe richting die deze MMORPG op zal gaan. Wat wij allemaal kunnen gaan verwachten is echter nog niet bekendgemaakt. Voorlopig moeten wij het doen met de reveal datum.

“On April 19, the World of Warcraft development team will reveal the next expansion. We’re excited to show you what we’ve been working on and where your adventures in Azeroth will go next.”

Niet alleen nieuwe dingen voor WoW

Naast nieuwe content voor World of Warcraft zal Blizzard ook het een en ander laten zien van hun andere franchises. Zo zal de nieuwe Hearthstone-uitbreiding op 15 maart aanstaande bekend worden gemaakt. Dit zal de eerste zijn van een reeks van 3 expansions die dit jaar het levenslicht moeten gaan zien. In de maand mei zal het Amerikaanse bedrijf haar nieuwste project uit de spreekwoordelijke doeken gaan doen. Een exacte datum is helaas nog niet naar buiten gebracht. Het zal gaan om een mobile-game wat zich afspeelt in het Warcraft-universum. Wat wij hier precies van kunnen gaan verwachten is nog niet duidelijk. Hiervoor moeten wij geduld hebben tot de vijfde maand van 2022.

“Beyond World of Warcraft and Hearthstone, we’re preparing to get the first game in the Warcraft Universe designed for mobile into your hands. We will tell you more about it in May.” Aldus Blizzard.

Wat verwacht jij?

Wat verwacht jij van al deze nieuwe content? Welke richting gaat World of Warcraft op? Wat voor game gaat de nieuwe mobile titel zijn? Zit jij überhaupt te wachten op meer Warcraft-content? Wij zijn benieuwd. Laat dit dan ook weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch