Menu Premium

Blizzard toont enorm veel nieuwe content op Gamescom

Karen Koch 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Go big or go home is wel een uitspraak die bij Blizzard past. Groots uitpakken, vooral voor evenementen, is toch wel een beetje hun ding. Daarom is ook letterlijk niemand verbaasd over dit volgende nieuws: Blizzard toont enorm veel nieuwe content op Gamescom. Gelukkig is datgene wát ze tonen, wel nog een verrassing voor iedereen!

De software gigant staat met maar liefst 500 gaming stations op de Gamescom. Dat klinkt als enorm veel, maar ze nemen dan ook een hele berg aan games mee. Zo kan je op de Gamescom World of Warcraft: Legion, Overwatch, Heroes of the Storm, StarCraft II: Legacy of the Void, Hearthstone én alle drie de Diablo games spelen. Niet mis dus. En al deze games krijgen dus ook iets nieuws, want anders neemt Blizzard ze ook niet mee naar het verre Duitsland.

Om te beginnen met World of Warcraft: Legion, allereerst zal deze expansion natuurlijk überhaupt speelbaar zijn. Je kan bij de stand van Blizzard ook de nieuwe class van de expansion uitproberen. Voor Overwatch zal de nieuwe map, Eichenwalde, speelbaar zijn. Dit belooft ook dolle pret te worden bij de stand van Blizzard.

Voor Heroes of the Storm zal de nieuwe Machines of War event speelbaar zijn. Dit is een event waarin voornamelijk heel veel dingen met het thema StarCraft in terugkomen. Ook zal er voor Heroes of the Storm een speciaal event op het podium zijn, want een aantal pro-spelers zullen in showmatches hun skills laten zien.

In StarCraft II: Legacy of the Void kan je eindelijk spelen met Tal’darim Highlord Alarak en voor Hearthstone is er een tarvern brawl beschikbaar waarin je samen met je vrienden de strijd aan kan gaan met Nefarian. Tot slot zou Blizzard geen Blizzard zijn als ze Diablo niet mee zouden nemen. Voor deze drie games zijn geen speciale events of content beschikbaar, maar ze staan er vooral om de 20e verjaardag van de serie te vieren. Gefeliciteerd, Diablo!

Blizzard biedt dus dit jaar wederom genoeg entertainment om je een tijdje zoet te houden op de beursvloer. Als jij op de Gamescom was, of misschien ben je er wel, wat zou jij als eerste willen spelen?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch