Menu Premium
Loading...

UPDATE: Blizzard Streaming laat je vanaf vandaag live gamen via Facebook

Mark Hoogland 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Vanaf vandaag is het zo ver, Blizzard Streaming is vanaf vandaag beschikbaar!

ORIGINEEL BERICHT:
Wil jij graag je Overwatch-skills delen met de wereld, maar ben je niet zo’n held in het opzetten van je stream-setup als Boris en Skate? Dan biedt de nieuwe update van Blizzard’s Battle.net app uitkomst. Via enkele simpele muisklikken kun je binnenkort namelijk je Blizzard-games op de PC live spelen via Facebook. Check de bovenstaande video voor de uitleg!

Op Facebook kun je veel meer dan babyfoto’s delen en laten zien op welke hippe feestjes je nu weer tof staat te wezen. Sinds januari van dit jaar kun je namelijk ook livestreamen via de site, wat jou een wereldwijd aanbod biedt aan kookworkshops, ongemakkelijke fitnesslessen en geouwehoer van zelfingenomen tuthola’s. Dankzij de app-update van Battle.net is het nu dus ook mogelijk om games als World of Warcraft en Overwatch te delen met je medewereldburgers. Vooralsnog kan in dit alleen in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, maar de rest van de wereld volgt spoedig.

Zoals de video laat zien is het kneitersimpel: update je client, klik op de streamknop rechts bovenin en geef Blizzard toestemming om naar Facebook te posten. Vervolgens is het mogelijk om een aantal dingen in te stellen, waaronder de titel van je stream en het al dan niet activeren van je webcam. Daarna kun je je stream al spelend activeren middels een hotkey, and that’s it!

Treed jij binnenkort met deze drempelverlagende move van Blizzard uit de schaduw en ga je de wereld veroveren met Overwatch-streams? Of ben je meer van de DIY-manier die onze eigen Gamekings hanteren? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch