Menu Premium

Blizzard onthult Warlords of Draenor releasedatum op de Gamescom 2014

Gamekings Redactie 06/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een echte World of Warcraft fan bent, dan weet je uiteraard al dat het al even mogelijk is om met de World of Warcraft: Warlords of Draenor bèta aan de slag te gaan. Onze eigen Steven wandelt ook al een tijdje rond in het laatste uitbreidingspakket voor Blizzard Entertainment’s episch grote MMORPG, maar de harde releasedatum is er nog niet. Goed nieuws voor hen die daarop wachten, want Blizzard onthult Warlords of Draenor releasedatum op de Gamescom 2014. Dit doen ze tijdens speciale livestreams die zich compleet richten op de vernieuwingen die Warlords of Draenor met zich meebrengt.

Blizzard Entertainment is zo’n partij die het liefst hun titels perfectioneert voordat ze de schappen raken en als het bijna zover is, wordt er groots uitgepakt om dat te vieren. Voor de World of Warcraft ontwikkelaars is dat moment de Gamescom 2014, waar ze alleen maar aandacht besteden aan het nieuwe jasje dat World of Warcraft: Warlords of Draenor is voor de al tien jaar succesvolle game. Blizzard maakt vandaag bekend dat ze in meerdere speciale livestreams de ontwikkelaars van World of Warcraft aan het woord laten over de game en daarnaast de releasedatum bekendmaken waar fans al tijden op wachten. Ook worden zij verblijd met een wrede cinematic trailer van Warlords of Draenor.

Het geheel is te volgen via livestreams op de speciale Gamescom 2014 website van Blizzard, wat volgende week donderdag (14 augustus) begint om 18:30. Op vrijdag en zaterdag host Blizzard om 18:00 twee livestreams en een derde is zondag om 17:00. Deze bestaan naast interviews ook uit exclusieve nieuwtjes over de game, verschillende contests en verschillende andere, speciale World of Warcraft: Warlords of Draenor gerelateerde dingen. Ondertussen is uiteraard de World of Warcraft: Warlords of Draenor bèta nog steeds te spelen op de PC, tot de uitbreiding uitkomt. Wanneer dat is, horen we dus officieel op de Gamescom 2014.

Blizzard onthult Warlords of Draenor releasedatum op de Gamescom 2014

Blizzard onthult Warlords of Draenor releasedatum op de Gamescom 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch