Menu Premium
Loading...

Blizzard onthult team-based shooter Overwatch

Franky Mangal 07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de openingsceremonie van BlizzCon heeft Blizzard zojuist een nieuwe multiplayer-game laten zien. Middels een heel dik animatiefilmpje die zo uit de stal van Pixar had kunnen komen, heeft Blizzard Overwatch onthuld aan het publiek.

Na afloop van het filmpje kwam game-director Jeff Kaplan aan het woord over de game. Overwatch is een team-based multiplayer shooter met een hele diverse cast aan personages die elk hun eigen vaardigheden hebben. In de eerste gameplaybeelden, die na het praatje van Kaplan werden getoond, kregen we al een goede indruk van de personages en de gameplay. Zo zagen we Tracer voorbijkomen die beschikt over supersnelheid, Reaper die in een soort bullet-time zijn omgeving kan vertragen en zo het gevecht in zijn voordeel kan beslissen, de gorilla Winston die het vooral moet hebben van zijn brute kracht, de viking TorbJörn, de robot Bastion en nog een heel scala aan andere personages.

Het is de eerste nieuwe IP uit de keuken van Blizzard sinds 17 jaar! Een mooi moment voor Blizzard dus. De game is ook dichterbij dan we hadden verwacht, want de beta voor Overwatch zal in 2015 al van start gaan. Later tijdens de BlizzCon 2014 zullen er nog meer details onthuld worden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch