Menu Premium

Blizzard onthult releasedatum World of Warcraft: Legion

Joep Omes 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wellicht heb je het al gevoeld, of gehoord, maar mocht je het nog niet weten: we kunnen ons opmaken voor de terugkeer van the Burning Legion! Blizzard heeft zojuist de releasedatum aangekondigd voor de zesde uitbreiding van World of Warcraft, simpelweg Legion getiteld.

World of Warcraft, of kortweg WoW, is nog altijd de meest gespeelde Massively Multiplayer Online RPG en wordt al gespeeld sinds 2004. Ondanks alle moeite die de spelers daar hebben gedaan om keer op keer de wereld te redden, gaat het op 30 augustus weer mis. The Burning Legion, een enorm leger van demonen en monsters, keert terug naar Azeroth met als doel alles op haar pad te vernietigen.

Met de uitbreiding komen vanzelfsprekend nieuwe quests, waarmee je vervolgens tot level 110 kunt komen. Daarnaast is er een nieuw gebied, de nieuwe speelbare class Demon Hunter en – uiteraard – een lading nieuwe loot.

Ben jij al klaar voor de komst van The Legion en duik jij deze zomer terug Azeroth in? Of begin je nu pas aan je avontuur? Laat het weten in de comments!

Blizzard onthult releasedatum World of Warcraft: Legion

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch