Menu Premium

Blizzard onthult releasedatum Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Joep Omes 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het er hier al over gehad, maar er wordt bovendien ook steeds meer over gefluisterd in de Tavern; Whispers of the Old Gods, de zesde uitbreiding van Hearthstone, komt eraan! Blizzard heeft de releasedatum van het pakket nieuwe kaarten bekendgemaakt. Vanaf 27 april klauwen de Old Gods zich een weg naar de oppervlakte, corrumperen ze de kaarten en schudden ze de Tavern door elkaar.

Hearthstone kent twee soorten updates; single-player adventures, waarbij kaarten kunnen worden verdiend door eindbazen te verslaan en grote aantallen nieuwe kaarten. Whispers of the Old Gods brengt ons 134 nieuwe kaarten die de game ongetwijfeld helemaal gaan veranderen. Wat anders is aan deze uitbreiding is dat er nu twee speltypen bij komen; Standard mode, waarin alleen met kaarten van de afgelopen twee kalenderjaren wordt gespeeld en Wild mode, waarin spelers alle kaarten kunnen gebruiken. eSports-wedstrijden zullen gebruik gaan maken van de Standard mode.

Op dit moment kun je nog 50 pakjes kaarten vooruitbestellen, maar vanaf 27 april kan iedereen de kaarten in de in-game shop kopen. Heb jij ook zin om de Tavern in te duiken, of ben je er nog steeds niet weg te slaan? Met welke class ga jij de uitdaging aan? Vertel het ons in de comments!

Blizzard onthult releasedatum Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Blizzard onthult releasedatum Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch