Menu Premium

Blizzard nodigt je uit om naar een speciale Hearthstone onthulling te kijken

Ridho Hidayat 20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een aantal maanden geleden dat Blizzard de laatste uitbreiding van Hearthstone, Whispers of the Old Gods, heeft uitgebracht. Ben jij een fan van deze populaire kaartgame, dan hebben we goed nieuws voor je: het volgende avontuur staat op het punt te beginnen!  Zet je wekker voor volgende week vrijdag dus vast klaar, want Blizzard nodigt je uit om naar een speciale Hearthstone onthulling te kijken.

Op vrijdag 29 juli om 8 uur ‘s ochtends (Nederlandse tijd) staat dit heuglijke evenement gepland, dat volgens Blizzard gevuld zal zijn met magie en festiviteiten. Tijdens deze livestream, die op Twitch te volgen zal zijn, leren we waar de vierde Adventure ons naartoe zal brengen.

Een Adventure is een single-player gamemodus die draait om een specifiek thema, waarbij je verschillende ‘boss encounters’ zult moeten doorstaan. Met een nieuwe setting, nieuwe kaarten en uitdagingen brengt zo’n Adventure dus een frisse wind in het Hearthstone-universum. Eerder konden spelers al aan de slag met Curse of Naxxramas en Blackrock Mountain, die dieper ingaan op de lore van World of Warcraft. De derde Adventure-uitbreiding is The League of Explorers, die een compleet nieuw verhaal vertelde. Voorlopig blijft het nog even gissen waar de volgende Adventure om zal draaien, maar daar leren we volgende week dus meer over.

Noteer het dus in je agenda: vrijdag 29 juli om 8 uur ‘s ochtends. Duik volgende week donderdag vroeg je nest in en vergeet vooral je wekker niet te zetten, want deze livestream wil je als fan niet missen! Ben jij nog altijd in de ban van Hearthstone? Hoop jij dat de volgende Adventure dieper op de bekende lore zal ingaan, of een compleet nieuw verhaal vertelt? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch