Menu Premium
Loading...

Blizzard heeft de Reaper of Souls uitbreiding voor Diablo 3 onthuld

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we gewend zijn van Blizzard blijven zij altijd nieuwe content maken ontwikkelen voor hun games, soms zelfs al deze door veel mensen al weggezet is als oud. Recent ontwikkelde Blizzard bijvoorbeeld nog de Mists of Pandaria-uitbreiding voor World of Warcraft, maar nu is het tijd voor een uitbreidingspakket voor een andere game van het bedrijf. Blizzard heeft de Reaper of Souls uitbreiding voor Diablo 3 onthuld tijdens haar persevenement op de Gamescom 2013.

Het nieuwe uitbreidingspakket, genaamd Reaper of Souls, bevat een nieuwe class, een nieuwe act, en nieuwe endgame-opties. Het lijkt erop dat het verhaal wat dit uitbreidingspakket met zich mee brengt een stuk duisterder wordt dan we misschien van het originele Diablo 3 gewend zijn. Game director Josh Mosqueira heeft op het podium namelijk meteen wat details losgelaten omtrent dit uitbreidingspakket voor Diablo 3. Reaper of Souls gaat namelijk over Malthael, die in de game beter bekend zal komen te staan als ‘Angel of Death’. Hij beschikt over de Black Soulstone, wat eigenlijk de gehele ziel van het Diablo-universum is. Overigens onderstreept Blizzard ook zelf dat het uitbreiding wat duisterder gaat worden, al is dat alleen al omdat ik de tekst ‘death, at last, shall spread its wings over all’ nu niet echt de meest gezellige vind.

Het is volstrekt onduidelijk of Reaper of Souls ook zal verschijnen voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versies die eraan zitten te komen. De twee laatstgenoemde versies verschijnen op 3 september aanstaande, terwijl over de aangekondigde PlayStation 4-versie nog altijd veel onduidelijkheid bestaat. Wel weten we dát ‘ie komt, maar niet wanneer. We wachten af!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch