Menu Premium

Blizzard hakt betaalde loot boxes uit Heroes of the Storm

Hylke Haagsma 25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard gaat de mogelijkheid om loot boxes te betalen met echt geld verwijderen uit Heroes of the Storm. Dit is te ontdekken in de patchnotes voor de nieuwste updates.

Zeg maar dag tegen de betaalde loot boxes

“Loot chests are no longer available for Gem purchase,” the notes stated. “Rare loot chests are now available for Gold purchase (3000 each).”

Gold wordt verdiend door gameplay en dat is nu de enige valuta waarmee een loot box kan worden gekocht. Blizzard blokkeerde de overname van loot boxen met echt geld voor Belgische Heroes of the Storm-spelers in augustus vorig jaar, toen de regering van onze zuiderburen zich uitsprak tegen de tool voor het genereren van inkomsten voor het overtreden van gokwetgeving. Het deed hetzelfde voor loot boxes in Overwatch.

Heroes of the Storm is minder populair aan het worden

Over het algemeen neemt de populariteit van Heroes of the Storm af. In december 2018 begon Blizzard operaties en activiteit rond het spel af te schalen, de esports-plannen te annuleren en een deel van het team naar nieuwe projecten te verplaatsen.

“Dit is niet de eerste keer dat we moeilijke keuzes als deze moeten maken,” zeiden president J. Allen Brack en vice-president Ray Gresko in een gezamenlijke verklaring.

“Games zoals Diablo II, World of Warcraft, StarCraft II, Overwatch en anderen zouden niet bestaan ??als we in het verleden niet dezelfde beslissingen hadden genomen.”

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch