Menu Premium

Blizzard gaat los op de Gamescom 2016

Suzanne de Jong 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer bijna zover, na een daverende E3 in Los Angeles is het nu de buurt aan onze oosterburen om er een episch feest van te maken, want de Gamescom staat weer voor de deur. Zoals elk jaar kennen we het beeld van de Gamescom, veel games, lange rijen en veel te veel mensen. Dat neemt niet weg dat er genoeg ontwikkelaars zijn die flink uitpakken, want ook Blizzard gaat lop op de Gamescom 2016.

Eerder werd al bekend dat er in Keulen een epische party zal worden gehouden om de release van World of Warcraft: Legion te vieren. Duitse nachten duren lang, dus dat desbetreffende feest vindt niet op maar één avond plaats, nee ze gaan gewoon keihard de gehele Gamescom door! Meer informatie over deze ‘slik die shit’ party vind je hier.

Uiteraard is World of Warcaft niet het enige wat Blizzard ons gaat tonen, zo is er ook een world premiere van een nieuwe Overwatch animated short, die dit maal over Bastion zal gaan. Verder is er voor Heroes of the Storm-fan het heuse Europe Fall Regional tournament waar de winnaar naar huis gaat met een flinke zak geld. Mocht Heroes of the Storm niet helemaal jouw ding zijn, dan zijn er ook Heartstone showmatches aanwezig op de beursvloer.

Uiteraard is ook Starcraft aanwezig, professionele Starcraft 2-spelers gaan op het podium namelijk de strijd met elkaar aan. Tot slot zijn, vanwege de twintigste verjaardag van Diablo, alle Diablo-games op de Blizzard booth gewoon keihard speelbaar.

Heb jij al besloten om de auto of trein te pakken richting de Duitste stad, die voor een week lang compleet in het teken van games zal staan? Of vind jij de aanwezigheid van bier en braadworsten al reden genoeg om een uitstapje te maken naar onze oosterburen? We zijn benieuwd welke dagen jullie van de partij zijn en of jullie de Blizzard-booth gaan bezoeken, dus laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch