Menu Premium
Loading...

Blammo Events kondigt Firstlook BattleCon aan

Karim Shehata 09/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blammo Events heeft zojuist een nieuw evenement aangekondigd, genaamd Firstlook BattleCon. Dit evenement zal volledig draaien om de multiplayer-fun die gamers met elkaar hebben en draagt dan ook de slogan ‘Multiplayer Mayhem’.

Tijdens Firstlook BattleCon zullen er tientallen Battlegrounds en Challenge Zones zijn, met 500 toernooien in meer dan 20 verschillende games. Honderden PlayStation 4’s, Xbox One’s, Wii U’s en PC’s staan klaar om al deze games en competities te draaien, waarbij de bezoeker een hoop prijzen kan winnen. Games als FIFA 16, Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, Hearthstone en Street Fighter zijn al bevestigd voor het evenement.

Blammo Events streeft er met dit evenement naar om laagdrempelige competities neer te zetten, wat wil zeggen dat uitschakeling niet meteen betekent dat je naar huis mag om daar over je verlies te piekeren. Je kunt namelijk onbeperkt meedoen aan competities – en dus ook aan dezelfde – zonder je in te schrijven. Je kunt dus gewoon langslopen en meedoen, inschrijven is niet nodig!

Naast de competities is er nog veel meer te doen op de beursvloer. Zo kun je onder meer onder meer demo matches, workshops en seminars van pro-gamers verwachten, naast het feit dat de Market Place aanwezig zal zijn, waar je merchandise en andere game-gerelateerde producten kunt aanschaffen.

Firstlook BattleCon zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam op 7 en 8 mei 2016. Kaarten voor het nieuwe evenement zijn hier te koop. Aan het einde van het jaar vindt Firstlook Festival 2016 overigens gewoon plaats, op 7, 8 en 9 oktober. Hierover volgt later meer informatie.

Blammo Events kondigt Firstlook BattleCon aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch