Menu Premium

Black Tusk Studios teast E3 aankondiging Gears of War

Franky Mangal 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Xbox 360 hebben we al menig Locust kapot geschoten en doormidden gezaagd met onze Lancers en het ziet ernaar uit dat we op de E3 meer te weten gaan komen over een nieuwe Gears of War titel. Hoewel de geruchten over een Xbox One remaster van de volledige Gears of War collectie worden ontkracht door Black Task Studio baas Rod Ferguson, heeft hij wel laten weten dat er aan andere projecten in de populaire reeks wordt gewerkt.

“Ik waardeer de passie, maar er is geen Marcus Fenix Collectie. We zijn wel bezig met andere Gears of War-projecten”, laat Ferguson via Twitter weten. Helaas moeten we het hier voorlopig mee doen en is het nog onduidelijk of het hier gaat om een direct vervolg of dat we ons kunnen gaan opmaken voor een nieuwe trilogie of saga, zoals bij Halo het geval is.

Gisteren kwamen de geruchten over een mogelijke Marcus Fenix Collection op gang toen een fan zo brutaal was om de vraag via Twitter direct aan Xbox-baas Phil Spencer te stellen. Phil Spencer bevestigde noch ontkende dit en atwoordde met “Stay tuned”. Microsoft heeft nog geen E3-persconferentie bevestigd, maar het lijkt erop dat ze op de E3 de eerste Gears of War voor Xbox One gaan onthullen. Met vier Gears of War titels op de Xbox 360 zijn wij ook wel erg benieuwd of jullie nog op een nieuwe Gears of War zitten te wachten. Laat het ons weten in de comments!

Bron: Rod Ferguson (Twitter) – via VideoGamer

Black Tusk Studios teast E3 aankondiging Gears of War

Black Tusk Studios teast E3 aankondiging Gears of War

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch